Skapa musik på din Macbook

Macbook är en serie olika datorer som finns i produktutbudet hos Apple. Den allra första modellen av Macbook kom i maj år 2006 och riktade sig till studenter, hemanvändare och småföretag. Datorn finns också i en annan mer professionell variant som kallas för Macbook Pro. Denna dator kan du bland annat använda till grafisk produktion samt till att skapa musik.

Hos mResell hittar du den förstklassiga datorn Macbook Pro 13 i ett stort utbud av hög kvalitet. Produkterna är här begagnade, vilket innebär att när du köper en Macbook Pro härifrån skapar du mindre utsläpp samtidigt som du inte behöver lägga ner lika mycket pengar. Du får en snabb processor och touch bar samt kan välja mellan modeller i flera olika färger.

Livnär dig på musiken

Med en Macbook Pro har du möjlighet att livnära dig på ditt musikskapande. Många svenskar arbetar heltid med musik men är ändå inte kända för den stora allmänheten. Väljer du att arbeta som musiker har du en stor bredd i yrkesval, du kan till exempel arbeta som ljudtekniker, musiklärare, körledare och sångskrivare.

Precis som när det gäller yrkeskategorier har du även många musikstilar att välja mellan. Pop är en musikstil som är välkänd för de flesta och du skapar här lättlyssnade melodier med målet att de ska spelas på radion eller framföras av en känd artist. Rock är en annan populär kategori där vi hittar kända artister som Queen, Kiss och Alice Cooper.

Skapa stämningar med musiken

Musik har stor inverkan på oss och kan effektivt skapa en efterfrågad stämning. Med musiken är det också lätt att väcka gamla minnen, som “Forever Young” av Alphaville som kan ta oss tillbaka till lågstadiets fester med discodans. Både glada och sorgliga minnen kan lätt väckas till liv på detta sätt. Tack vare musikens stämningsskapande effekter är den också perfekt att användas på fester med retrotema.